Energetisch coach

cropped-StephanieHak_by_LandaPenders-22-scaled-1.jpg

Als energetisch coach ben ik gericht op het samen werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling aan de hand van een hulpvraag. Ik gebruik hiervoor energetische afstemming op de energiestroming in de chakra’s, gesprekken, oefeningen en jouw gevoel. Zo probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen en coach ik je in het onderzoeken en beantwoorden van je hulpvraag.

Ik doe mijn best om vanuit een veilig en vertrouwd gevoel samen met jou de diepgang in te gaan met zachtheid en humor. Ik vind het fijn om luchtigheid in de zwaarte te creëren en vanuit professionele en persoonlijke kennis te begeleiden. Soms heb je een zetje nodig om daar te komen waar je wilt zijn. Laat mij degen zijn die jou een liefdevolle "kick in the butt" geeft.

Verwachtingen

  • Ik ondersteun en bekrachtig om de dingen weer helder te voelen en te zien, bij je eigen antwoorden en oplossingen te komen.
  • Ik begeleid je in het proces van onderzoeken wie jij bent, wat je nodig hebt en wat jij echt wilt. Waardoor je steeds meer vertrouwen en moed krijgt om jezelf te zijn, bij je eigen antwoorden te komen en je eigen weg te gaan.
  • Jij bent degene die verbinding mag maken met jouw binnenwereld en bereid mag zijn om een proces aan te gaan. Daarin begeleid ik jou, je hoeft het niet alleen te doen.

Werkwijze
Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek, voorafgaand zal je een intakeformulier van mij ontvangen. Tijdens het gesprek bekijken we wat jouw hulpvraag is, jouw verhaal, lees ik de energie van je chakra’s en/of aura en bespreken we hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

De consulten die erop volgen zullen verdiepend zijn in jouw proces. Aan de hand van de consulten zal je oefeningen krijgen die je zelf mag doen. Mogelijk krijg je inzichten en komen dingen tot je bewustzijn.
Het aantal consulten is geheel afhankelijk van jouw hulpvraag en wat het proces vraagt. Een consult duurt gemiddeld zo 1,5 uur per keer.

Kosten
Aangezien ik in de laatste fase van mijn opleiding zit worden er nog geen kosten in rekening gebracht. Op dit moment ben ik op zoek naar proefcliënten. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur me dan gerust een mail of WhatsApp bericht en stel je vragen. Ik sta je graag te woord.