Energetisch coach

StephanieHak_by_LandaPenders-11

Als energetisch coach onderzoek ik waar energetische blokkades en verstoringen zitten waardoor de stroming van jouw levensenergie stagneert. Ik begeleid je bij het in balans brengen van lichaam en geest en om het zelfhelend vermogen te stimuleren zodat je levensenergie weer gaat stromen. Zo werken we samen, aan de hand van jouw hulpvraag,  aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe?
Vanuit mijn intuïtie en ontwikkelde sensitieve vermogen (helder voelend en wetend) en afstemming op de energie van de chakra’s en aura wordt voor mij helder welke thema’s aandacht vragen. Vanuit daar gaan we samen onderzoeken wat er nodig is voor een hernieuwde stromende balans. 

Ik doe mijn best om vanuit een veilig en vertrouwd gevoel samen met jou de diepgang in te gaan met zachtheid en humor. Ik vind het fijn om luchtigheid in de zwaarte te creëren en vanuit professionele en persoonlijke kennis te begeleiden. Soms heb je een zetje nodig om daar te komen waar je wilt zijn. Laat mij degene zijn die jou een liefdevolle "kick in the butt" geeft.

Verwachtingen
- Ik ondersteun en bekrachtig om de dingen weer helder te voelen en te zien, om bij je eigen antwoorden en oplossingen te komen.
- Ik begeleid je in het proces van onderzoeken wie jij bent, wat je nodig hebt en wat jij echt wilt. Waardoor je steeds meer vertrouwen en moed krijgt om jezelf te zijn en je eigen weg te gaan.
- Jij bent degene die verbinding mag maken met jouw binnenwereld en bereid mag zijn om een proces aan te gaan. Daarin begeleid ik jou, je hoeft het niet alleen te doen.

Werkwijze
Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek, voorafgaand zal je een intakeformulier van mij ontvangen. Tijdens het gesprek bekijken we wat jouw hulpvraag is, jouw verhaal, lees ik de energie van je chakra’s en/of aura en bespreken we hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Elke sessie duurt 60 tot 90 minuten.

Losse coachsessie
€75,-
Bij een losse sessie, als de intake al heeft plaatsgevonden, kijken we wat er op dat moment aandacht vraagt. Ik doe een chakra lezing en jij vertelt waar je op dat moment mee zit. Bij een losse sessie richten we ons op de chakra’s die uit balans zijn en sturen hier samen meer energie naartoe om te herbalanceren.

Pakket 3 sessies
€200,-
In de 3 sessies zitten het intakegesprek en de chakralezing. Daarnaast gaan we specifieker op zoek naar waar de knelpunten zitten en proberen we de oorzaak te achterhalen. Deze sessies zullen verdiepend zijn voor jouw proces. Hiervoor gebruik ik onder andere persoonlijk aangepaste oefeningen, energetische- en healing technieken.

Je krijgt huiswerkoefeningen mee die ondersteunend zijn voor de chakra’s die aan bod zijn gekomen. Tussen elke sessie zit minimaal 2 weken om de ontwikkelingen te laten integreren. In 3 sessies kunnen we een goede basis van het chakra systeem neerzetten. Ik ben in deze periode via email of whatsapp voor je beschikbaar.

Pakket 5 sessies
€350,-
Hierbij krijg je alles van de 3 sessies maar duiken we dieper in de oorzaak en transformatie van jouw problemen. Een aantal sessies worden aangevuld met een helende Reiki behandeling. Dit zorgt ervoor dat losgekomen energie wordt afgevoerd en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Reiki is een krachtige en waardevolle toevoeging op het energetisch werk wat in de chakra’s plaatsvindt. Ik ben in deze periode via email of whatsapp voor je beschikbaar. Indien nodig maken we een belafspraak.

Opgeleid door:
Sonnevelt

Goede Logo_Sonnevelt_RGB (2)