Energetisch coach

cropped-StephanieHak_by_LandaPenders-22-scaled-1.jpg

Als energetisch coach onderzoek ik waar energetische blokkades en verstoringen zitten waardoor de stroming van jouw levensenergie stagneert. Ik begeleid je bij het in balans brengen van lichaam en geest en om het zelfhelend vermogen te stimuleren zodat je levensenergie weer gaat stromen. Zo werken we samen, aan de hand van jouw hulpvraag,  aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe?
Vanuit mijn intuïtie en ontwikkelde sensitieve vermogen (helder voelend en wetend) en afstemming op de energie van de chakra’s en aura wordt voor mij helder welke thema’s aandacht vragen. Vanuit daar gaan we samen onderzoeken wat er nodig is voor een hernieuwde stromende balans. 

Ik doe mijn best om vanuit een veilig en vertrouwd gevoel samen met jou de diepgang in te gaan met zachtheid en humor. Ik vind het fijn om luchtigheid in de zwaarte te creëren en vanuit professionele en persoonlijke kennis te begeleiden. Soms heb je een zetje nodig om daar te komen waar je wilt zijn. Laat mij degen zijn die jou een liefdevolle "kick in the butt" geeft.

Verwachtingen

  • Ik ondersteun en bekrachtig om de dingen weer helder te voelen en te zien, om bij je eigen antwoorden en oplossingen te komen.
  • Ik begeleid je in het proces van onderzoeken wie jij bent, wat je nodig hebt en wat jij echt wilt. Waardoor je steeds meer vertrouwen en moed krijgt om jezelf te zijn, bij je eigen antwoorden te komen en je eigen weg te gaan.
  • Jij bent degene die verbinding mag maken met jouw binnenwereld en bereid mag zijn om een proces aan te gaan. Daarin begeleid ik jou, je hoeft het niet alleen te doen.

Werkwijze
Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek, voorafgaand zal je een intakeformulier van mij ontvangen. Tijdens het gesprek bekijken we wat jouw hulpvraag is, jouw verhaal, lees ik de energie van je chakra’s en/of aura en bespreken we hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

De consulten die erop volgen zullen verdiepend zijn in jouw proces. Aan de hand van de consulten zal je oefeningen krijgen die je zelf mag doen. Mogelijk krijg je inzichten en komen dingen tot je bewustzijn.
Het aantal consulten is geheel afhankelijk van jouw hulpvraag en wat het proces vraagt. Een consult duurt gemiddeld 60-90 minuten per keer.